ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ ΣΑΕΑ

Τα μαθήματα στα οποία προετοιμάζονται οι υποψήφιοι για τις κατατακτήριες εξετάσεις εισαγωγής τους στη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας (ΣΑΕΑ) είναι:

  • Ανάπτυξη θέματος (Έκθεση Ιδεών)
  • Ουσιαστικό και Δικονομικό Ποινικό Δίκαιο
  • Δημόσιο Δίκαιο (Συνταγματικό – Διοικητικό)

Ως προς την Ανάπτυξη Θέματος (Έκθεση Ιδεών), δίνεται για ανάπτυξη ένα ζήτημα που αναφέρεται σε γενικό θέμα με περιληπτικό τίτλο. Για τη βαθμολογία του μαθήματος αυτού λαμβάνεται ιδιαίτερα υπόψη η ευρύτητα των γνώσεων, η ορθή και ακριβής διατύπωση των ιδεών, η ορθογραφία και η σύνταξη.

Οι υποψήφιοι εξασκούνται στην παραγωγή γραπτού λόγου με συστηματική άσκηση στην ανάπτυξη ιδεών και περιεχομένου, στην έκφραση, τη διατύπωση, τη δομή, τη σύνδεση και αλληλουχία νοημάτων, την ορθογραφία και τη σύνταξη στο πλαίσιο μιας άρτιας και ολοκληρωμένης προετοιμασίας για την εισαγωγή τους στη Σχολή.

Τα ιδιαίτερα μαθήματα συνοδεύονται από πλήρεις και αναλυτικές σημειώσεις, οδηγίες και θέματα. Επίσης πραγματοποιούνται επαναληπτικά τεστ, ανάπτυξη παλαιότερων θεμάτων και τεστ προσομοίωσης εξετάσεων.
Πολυετής εμπειρία στις εσωτερικές εξετάσεις των εν ενεργεία Αστυνομικών για Αρχιφυλάκων, Τ.Ε.Μ.Α., Σ.Α.Ε.Α. μέσω κατατακτηρίων.
error: Το περιεχόμενο είναι προστατευμένο !!